Service


SERVICE


Service er mange ting. God service til fornuftige priser er pc-home-service kendt for.


Jeg betjener kunder i hele Jammerbugt kommune og lidt af tilstødende kommuner.Har du problemer med computer, Internetforbindelse, styresystem, programmer, opsætning.


Ring til pc-home-service på mobil: 23 20 16 27 eller fastnet: 96 86 63 33


Hardware:

Computere, Laptop, Tablet, Printer, Scanner eller andet IT relateret udstyr pc-home-service hjælper dig gerne med at finde præcis det, du har brug for og til fornuftige priser.


Software:

Har du brug for programmer til behandling af dine opgaver, så hjælper pc-home-service dig med at finde det du har brug for og hjælper dig gerne i gang.


Virus:

Er din computer blevet inficeret med Virus eller Malware, så kalder du blot på pc-home-service. Problemet løses hurtigt og effektivt.


Internet:

Problemer med opsætning af Internet, router og switch samt trådløs forbindelse til printer og andet udstyr i hjemmet løser jeg også.


Vedligehold:

Du veligeholder sikkert din bil med olieskift og service. Din computer bør også have et årligt eftersyn og renses fysisk og digitalt. Støv gør at computeren bliver unødig varm og dermed langsom. Det samme sker, når den bliver overfyldt med unødige filer. Der kan også være tale om, at udvide hukommelse eller lagerplads.


Homesite:

Har du brug for en hjemmeside, så kan jeg også hjælpe dig med oprettelse og valg af Webhotel.